Ως Εκπαιδευτικός Όμιλος Η BLACK SEA UNIVERSITY  αντιπροσωπεύοντας τα πλέον έγκριτα και έγκυρα κρατικά πανεπιστήμια της  Βουλγαρίας στην Βάρνα  διαδραματίζουμε για δεκαετίες έναν ηγετικό ρόλο στην προετοιμασία, καθοδήγηση, εγκατάσταση και ακαδημαϊκή εποπτεία των φοιτητών που ενδιαφέρονται για σπουδές

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Εμπιστοσύνη & σεβασμός

Επειδή κάθε αξιόπιστη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό, λειτουργούμε πάντα με κριτήριο και γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του φοιτητή, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις ανάγκες του με χαμόγελο, αισιοδοξία και αγάπη. Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του με προσοχή και κατανόηση σε οτιδήποτε τον απασχολεί, με συνεχή ενθάρρυνση, ενδιαφέρον και φροντίδα.

Συνέπεια & αποτελεσματικότητα

Έχοντας εμπνεύσει σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας μία ροπή προς την τελειότητα και καλλιεργώντας συστηματικά ένα αίσθημα αυτοβελτίωσης, αντιμετωπίζουμε τον φοιτητή με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Διαποτισμένοι με αυτή τη φιλοσοφία τηρούμε απαρέγκλιτα τις υποσχέσεις μας, εγγυόμαστε την ασφαλή εκπαιδευτική του πορεία και ανταποκρινόμαστε έμπρακτα σε όλες τις προσδοκίες του ιδίου και της οικογένειάς του.

Αγάπη για την Εκπαίδευση & την Επιστήμη

Επιδεικνύουμε με συστηματικό τρόπο την προσήλωσή μας στις αρχές της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης με συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας, υιοθέτηση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Επαγγελματισμός & Δημιουργικότητα

Με ομαδικό πνεύμα και θετική ενέργεια θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους για τον εαυτό μας και την εταιρία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε, προσφέροντας σε όλους τους φοιτητές μας λύσεις και διεξόδους σε κάθε ενδεχόμενο πρόβλημά τους.

Σημαντικα νεα
οι φοιτητές μας στο μάθημα πληροφορικής και σχεδιασμού